Markisväv?Med risk för att verka tjatig (Ja! Jag vet!) så måste jag ju ändå påpeka att de personer som anser att detta ser ut som ett traditionellt torgstånd med markisväv som kommunens torgstadga anger för denna plats, borde nog uppsöka en optiker.

Och till dem som anser att det är ett förskönande inslag på det vackert iordninggjorda Gyllenhjelmstorget - vår kommuns välkomnande pärla - som inte bara skattebetalarna bidragit till utan också de omgivande fastighetsägarna, måste jag sända en stilla undran: Hur tänker ni?

Man frågar sig om handlaren ifråga försöker dölja att det faktiskt rör sig om en icke tillåten saluvagn, eftersom han gömmer hjulet bakom en skiva!

En handlare som har öppet veckans 6 butiksdagar precis som alla andra - varför finns han inte t.ex. i den tomma lokal som finns inne i Präntaren?

Kommentarer
Postat av: intresserad

har du inget vettigare att skriva i denna skälvande stund då onsdagsrösterna kan ge alliansen egen majoritet ?man häpnar...

2010-09-22 @ 18:45:32
Postat av: Mats Werner

Häpna på Du - som är så intresserad! Det är inte mycket vare sig Du eller jag kan göra åt saken nu iallafall, eller hur!

2010-09-22 @ 22:25:57
URL: http://matswerner.blogg.se/
Postat av: Mufflon

Haha, KD förlorar var fjärde väljare i kommunvalet i Strängnäs...och en av dess företrädare väljer att fokusera på ngn sorts evig, personlig jakt på en småföretagare. Nice! :-D

2010-09-22 @ 23:15:20
Postat av: Mats Werner

@Mufflonfåret!

Den "jakt" Du talar om bedrivs ingalunda mot en företagare. Det har jag framhållit tidigare. Den bedrivs mot kommunal flathet och oförmåga att ta konsekvenser av egna beslut.

Och som sagt, oavsett valresultat så är det som det är och inget vi kan påverka i dagsläget. Och varför då ägna sig åt improduktivt rullande i aska?

2010-09-23 @ 08:35:22
URL: http://matswerner.blogg.se/
Postat av: Mats Werner

F.ö. är ju bilden faktiskt en konsekvens av valrörelsen, då den är tagen från vår valstuga och visar den baksida på vagnen som då visades upp för torgets alla besökare och alla gäster på Rogges serveringar.

2010-09-23 @ 08:36:45
URL: http://matswerner.blogg.se/
Postat av: Mufflon

Och det sätt på vilket du uttrycker jakten mot "kommunal flathet" är alltså genom att misstänkliggöra torghandlaren själv och prata om hur "man kan undra om han försöker dölja" saker och ting? Varför inte hålla kritiken mot kommunens hantering istället för osnygga insinuationer mot torghandlaren, som väl bara agerar i enlighet med hur reglerna nu tillämpas?

2010-09-23 @ 19:21:16
Postat av: Mats Werner

Man kan ha synpunkter på Din sista frågande mening. Det är sällan ens fel att två träter.

2010-09-24 @ 07:08:01
URL: http://matswerner.blogg.se/
Postat av: Roland

"Gyllenhjelmstorget - vår kommuns välkomnande pärla" Ha ha, du har humor du Mats!

2010-09-24 @ 20:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0