Kristdemokrater på MälardagenVår Catharina S:t Cyr ställer ut KD-hinkar och spadar i sandlådan vid Västervikens lekplats under Mälardagen.

Den årliga föreningsmanifestationen, Mälardagen, gick av stapeln idag i ett förhållandevis idealiskt väder.
Tyvärr hade vi - tillsammans med övriga politiska partier - fått en ny placering i en "säck" vilket väl gjorde att förbiströmmarna var betydligt blygsammare än tidigare år då vi stod precis i det mest strategiska vägskälet.

Men våra hinkar och spadar, våra ballonger, tablettaskar, såpbubblor och karameller gick åt som smör i solsken. Och var mycket uppskattade!

Det är ju föreningarnas dag då dessa ska visa upp sin verksamhet. Därför är det inte det politiska budskapet som kommer i första hand även om varje sandhink etc. åtföljdes av ett litet "paket" med tidningen Vardagsliv med några politiska flygblad inbladade....


MUFarna i Strängnäs gjorde dock en rolig markering: "Strängnäs kan bättre". Tyvärr avgick de inte sidledes i bibehållen formation utan upplöstes i sina bokstavsbeståndsdelar!

I Kristdemokraternas tält tjänstgjorde partiets första namn på riksdagslistan i Sörmland: Lotta Jonsson; det första namnet på landstingslistan: Marie-Louise Forslund Mustaniemi och första namnet på kommunlistan i Strängnäs: Hélène Brodin Rheindorf. Uppbackade av Lokalavdelningsordföranden Anders Hjulström och övriga fullmäktigekandidater som Mats Werner, Catharina De Geer, Catharina S:t Cyr och Raymond Hedman.

Även valstugan på torget hölls öppen under dagen.

Kommentarer
Postat av: Christer Alvin

Hink och spade är kanske rätt verktyg för att ge sig in i den kommunpolitiska sandlådan?

2010-08-25 @ 00:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0