Regerande världsmästare på besök!

Lovisa (Lollo/Bibi) Elovsson med Storasyster Linnea t.h.


 

Det är inte var dag huset får besök av en regerande världsmästare! Men idag kom barn och barnbarn på Påskalunch. Sonen Pontus sambo Linnea hade då med sig lillasyster Bibi som är den som gjorde Svenska Dambandylandslaget till världsmästare när hon i sudden death satte in det avgörande målet! Inte illa för en landslagsdebutant!

 

Självklart krävde detta celebra besök speciella åtgärder! Den rödaste mattan vi hade rullades ut och spikades fast i trappan (på det att inga benbrott måtte inträffa på vår mark). Endast Bibi fick beträda denna medan populasen hänvisades till att gå bredvid. Det är ju trots allt skillnad på folk och folk!

 

Med på lunchen var också Lillemor och Jakob, goda vänner från Mariefred dit de båda nu återflyttat efter många år i London och Bath. När Jakob slutade på gamla Gota Bank, skolade han om sig till möbelrenoverare och - värderare. Hans specialitet är böjträmöbler och då givetvis med tonvikt på Thonet. Har ni trasiga Thonetstolar - hör av er till: bentwood@telia.com.

 

Här kollar Jakob lagningen på en av de stolar han just renoverat åt oss. Våra nio Thonetstolar har åkt fram och tillbaka över Engelska kanalen några gånger!


Förmodligen försöker Jakob få vår dotterdotter Matthea att inse konsekvenserna av att sitta med knäna på det sättet i en av Thonetstolarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0