Självbedrägeri!

"2008 bildade vi, Socialdemokraterna, Centerpartiet och Folkpartiet, ny styrande majoritet i Strängnäs kommun. Vi ville få stopp på den kommunalpolitiska turbulens som då rådde.

Det lyckades vi med.

Vi enades både om hur vi skulle ge kommunen en tydligare ledning och om den politik som behövdes för att fortsätta utveckla Strängnäs.
.................

Vårt väl fungerande S+C+FP-samarbete har skapat bra ordning och reda i den kommunala administrationen och gjort vårt politiska ledarskap tydligare och mer kraftfullt.

.................

vi vet vad vi vill. Vi ska anpassa skolorna både till det nu krympande elevunderlaget och till ett framtida läge, när vi om några år åter får se växande kullar och på nytt behöver fler kvalificerade lärare och riktigt bra och ändamålsenliga lokaler.
"

Så skriver Tord Tjernström, Jens Persson och Björn Lind på Tords blogg. Nu har de verkligen släppt ner rullgardinerna!

Kommentarer
Postat av: Jan Eriksson

Han har också fel i att Strängnäs ökar sitt invånarantal mest i Södermanland. Trosa ökar mer, 0,67% mot Strängnäs 0,56%. Vad som oroar än mer är att utflyttningen från Strängnäs har ökat från motsvarande period 2008 med nästan 4%. Man kan ju som bekant visa allt med statistik men man måste vara noga med vad man vill visa och hur. (Data hämtat från SCB).

2009-09-15 @ 11:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0