Ropen skalla - kronor åt alla!

I morse i den 34-gradiga bassängen på Löt, var vi ett tappert gäng som lojt njutande avvaktade det tuffa passet under Camillas ledning.

Snacket gick givetvis om veckans nyhet att Löt-bassängen sägs upp till årsskiftet. Vart ska vi ta vägen?  Vi 700 som var och en betalar  2300 kronor om året för att få den fantastiska kick som dessa 45 minuter i det varma vattnet ger våra kroppar.

Reumatiker och vanliga halta och lytta. De flesta med åldrande, kanske lite för omfattande kroppar.

Samtidigt möts vi av detta i morgontidningen:Det inger inte direkt några högre tankar om Landstingsrådets omdöme. Jag är inte den som ska kasta sten, men de kristallkronor jag köpt har jag köpt begagnade till väsentligen lägre priser. Varje vecka finns Lokusannonser med stora "Herrgårdskronor" för allt från 3.500 till 5-6000:-.

Han kan ju ändå inte bräcka Janne Persson i antal prismor! So why bother?

Jag tycker Landstingsrådet ska shoppa en kristallkrona på IKEA och låta bassängen på Löt vara kvar. Den lyser upp betydligt fler människors liv än den ynka kronan i Landtingsrådets tak.

Läs också vad Margit Urtegård och Maria von Beetzen skriver om Kristallen den fina.......

Kommentarer
Postat av: Marie-Louise Forslund Mustaniemi

Hej Mats!

Läs gärna hans egen blogg vad han tycker om uppmärksamheten! http://jorgendanielsson.nu/

Det finns även en bra och läsvärd krönika av Leif G W Persson i dagens Expressen om Jörgens inköp av kristallkronan. http://www.expressen.se/kronikorer/gw/1.1547153/kristall-i-kristider#comments

Ha det!

Hälsn Marie-Louise

2009-04-26 @ 15:00:33
URL: http://marie-louisemustaniemi.blogspot.com
Postat av: Margit Urtegård

Hej Mats.Har skrivit om samma ämne som dig på min blogg: http://margiturtegard.blogspot.com/2009/04/kristallkronemannen-jorgen-danielsson-s.htmlKlem

Margit

2009-04-26 @ 15:37:32
URL: http://www.margiturtegard.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0